01

A Népfőiskoláról

Tokaji Pap Miklós Népfőiskola

02

Események

 • Tokaji Pap Miklós Népfőiskola Székháza
  Tokaji Pap Miklós Népfőiskola Székháza A Tokaj szívében lévő 2600 m2 alapterületű ingatlanon lévő épület felújítását elkezdtük. Az eredetileg 125 m2 alapterületű kétszintes épületet háromszintűre bővítjük. Alsószinten kap helyet egy grafikai műhely, mosdóval, egy fedett terasszal. A másodikszinten egy 50 m2 alapterületű közösségi tér-előadó, egy fedett terasz, konyha, étkező, fürdőszoba,…
  2022/06/27
 • Újabb adomány Kárpátaljára
  Újabb adomány Kárpátaljára Két kárpátaljai festőművész, Erfán Ferenc és Kopriva Attila festménye került méltó helyre Posta György tokaji-, Ivanics Imre csobaji polgármester jóvoltából. Ez által művészeti ezközökkel; festővásznakkal, festékekkel, tollakkal és más eszközökkel támogathattuk a Kárpátok Művészeti és Kulturális Egyesülettel közösen a kárpátaljai művészeket és a belső Ukrajnából…
  2022/05/29 Read more...
 • „Madarak és fák napja”
  „Madarak és fák napja” Hétvégén hárs- és nyírfákat ültettünk Matl Péter és Makoldi Sándor szobrászművészekkel a Tokaji Pap Miklós Népfőiskola Táncsics Mihály úti leendő központja udvarára. A fiatalok is segítettek.
  2022/05/10 Read more...
 • Civil Tervezőműhely, Rimaszombat
  Civil Tervezőműhely, Rimaszombat Rimaszombat, regionális együttműködés, kapcsolatépítés a civil szervezetek és népfőiskolák között a közösségfejlesztés, értékmegőrzés, oktatás, tehetséggondozás, felzárkóztatás, kultúra- művészetek, túrizmus, környezetvédelem, településfejlesztés témakörökben.
  2022/05/05 Read more...
 • Táncház Tokajban
  Táncház Tokajban Kitűnő hangulat, zene, tánc, 1-ig a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulájában… Zenélt a Madaras zenekar, Maier Reimund igazgatta a lábakat. Vendégül láttuk a Tisza Nemzetközi Környezet- és Természetvédelmi Ifjúsági Találkozó felvidéki, partiumi, vajdasági, lengyel és az anyaországi fiataljait. Megismételjük!
  2022/04/28 Read more...
Korábbi események

Támogató és partnerszervezetek

Tokaj Város Önkormányzata,

Nemzeti Művelődési Intézet (NMI),

Lakiteleki Népfőiskola,

Tokaji Országzászlóért Egyesület,

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Észak-Magyarországi Régió,

Tokaji Várbarátok Köre,

Vizsolyi Református Egyházközség