01

A Népfőiskoláról

Tokaji Pap Miklós Népfőiskola

02

Események

 • Meghívó: Magyarország ábrázolása régi térképeken
  A Magyar a Magyarért Alapítvány szeretettel és tisztelettel várja Önt 2021. november 19-én 16 órától a Világörökségi Bormúzeumban megrendezendő "Magyarország ábrázolása régi térképeken" címü kiállítás megnyitójára.
  2021/11/18 Read more...
 • Békemenet
  Békemenet Békemenet Tiszaladány polgármesterével Dr. Liszkai Ferenccel  és Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei görög katolikus papokkal. Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!
  2021/10/23
 • Bormúzeum megnyitó
  Bormúzeum megnyitó A Tokaji Nemzetközi Művésztáborban (2021. június 4-13.) készült alkotásokból nyílt időszaki kiállítás a Tokaji Világörökségi Bormúzeumban. A kiállítást Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, dr. habil. Szepessy Béla grafikusművész, a Nyíregyházi Egyetem Vizuális Kultúra Intézet Igazgatója, valamint Borisz Kuzma festőművész, a Kárpátaljai…
  2021/10/16
 • Kárpátaljai festőművészek kiállítása
  Kárpátaljai festőművészek kiállítása A „Mesterek és Tanítványok” című kiállítás Budapesten, a Bartók 1 galériában. A tárlaton izgalmas válogatás látható a kárpátaljai kortárs képzőművészet remekeiből. A kiállítást Grezsa István miniszteri biztos nyitotta meg.
  2020/08/06 Read more...
 • Tokajban jártak a kiskörei népfőiskolások
  Tokajban jártak a kiskörei népfőiskolások A Nemzeti Művelődési Intézet a „Művelődő közösségek Észak-Magyarországon” elnevezésű, EFOP-3.7.3-16-2017-00148 azonosítószámú projekt keretén belül Népfőiskolai műhelyfoglalkozás sorozatot indított Heves megyében, Kiskörén. A 12 alkalmas műhelymunkák célja a helyi lakosság identitástudatának növelése, olyan közösségek létrehozásának, megerősítésének elősegítése, amelyekben a résztvevők megtapasztalhatják a közösségi lét pozitívumait. 2020.…
  2020/07/28
Korábbi események

Támogató és partnerszervezetek

Tokaj Város Önkormányzata,

Nemzeti Művelődési Intézet (NMI),

Lakiteleki Népfőiskola,

Tokaji Országzászlóért Egyesület,

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Észak-Magyarországi Régió,

Tokaji Várbarátok Köre,

Vizsolyi Református Egyházközség