01

A Népfőiskoláról

Tokaji Pap Miklós Népfőiskola

02

Események

 • II. Ifjúsági alkotótábor, Bodrogkeresztúr
  II. Ifjúsági alkotótábor, Bodrogkeresztúr Immár II. alkalommal rendezték meg Bodrogkeresztúron az Ifjúsági alkotótábort. A tábor a Pap Miklós Népfőiskola a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium és a Bodrogkresztúri Önkormányzat együttműködésével jött létre. Táborvezető Makoldi Sándor bodrogkeresztúri szobrász, a Szakgimnázium tanára.
  2024/06/30 Read more...
 • Lezsák Sándor Elnök Úr látogatása Tokajban
  Lezsák Sándor Elnök Úr látogatása Tokajban Szombat este a Fesztiválkatlanban tartották Az Ég tartja a Földet című darabot, melynek szövegkönyv és dalszövegírója Lezsák Sándor Úr, zeneszerzője Szikora Robert, a mű írója pedig Zsuffa Tünde volt az előadást a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház adta elő Cseke Péter igazgató koordinálásával.
  2024/06/22 Read more...
 • Bábelőadás Tokajban, Tarcalon és Erdőbényén
  Bábelőadás Tokajban, Tarcalon és Erdőbényén A bodrogkeresztúri Göncöl Báb Társulat, Makoldiné Dogossy Móni vezetésével Petőfi Sándor, János vitéz című meséjét adta elő bábelőadás formájában.
  2024/06/11 Read more...
 • Nemzeti Összetartozás Napja, Tokaj
  Nemzeti Összetartozás Napja, Tokaj Tokaj A Trianoni Békediktátumra való megemlékezést Tokajban az Országzászló Emlékműnél tartották. A megemlékezést az Országzászló Egyesület nevében Dr. Simon Csaba és a Pap Miklós Népfőiskola nevében Mankovits Tamás szervezte.
  2024/06/04 Read more...
 • Táncház Bodrogkeresztúr
  Táncház Bodrogkeresztúr A Bodrogkeresztúri Faluházban mindig nagyon jó hangulatú táncházakat szoktunk tartani. Most sem volt ez másképpen. A zenét most a Bakos zenekar biztosította a táncot pedig Szabó István és kedves felesége tanította.
  2024/06/01 Read more...
Korábbi események

Támogató és partnerszervezetek

Tokaj Város Önkormányzata,

Nemzeti Művelődési Intézet (NMI),

Lakiteleki Népfőiskola,

Tokaji Országzászlóért Egyesület,

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Észak-Magyarországi Régió,

Tokaji Várbarátok Köre,

Vizsolyi Református Egyházközség